Beograd
Beograd
+381 63 362 480 info@fitness-space.rs Vračar, Golsvordijeva 36
Budi najbolja verzija sebe. NEMA IZGOVORA.
Vračar
Centar
Atmosfera
#1 u gradu
Higijena
Sitnice koje znače
Šta čekaš? Nema izgovora!

Teretana

Pokreni se!

Nisi zadovoljan svojim izgledom i misliš da možeš bolje i više? Fitness Space teretana je pravo mesto za tebe.

Fitness Space je teretana u samom centru Beograda, na Vračaru, koja nudi najsavremenije programe vežbanja. Osim sprava za bodybuilding, teretana Fitness Space poseduje i profesionalni kardio program – najkvalitetnije trake za trčanje, stepere, bicikle, sprave za nordijsko skijanje. Pored najsavremenije opreme koja prati svetske trendove ove oblasti, naš fitness studio raspolaže prijatnim enterijerom, dobrom ventilacijom, klimatizacijom, svlačionicama i tuš kabinama.

Bodybuilding (bodibilding) – izgradnja mišića

Bodibilding je program za povećanje mišićne mase uz istovremeno topljenje masnih naslaga. Ovim programom se povećava snaga i izdržljivost mišića, oblikuje telo, jačaju kosti i ligamenti. Povoljno deluje na opšti zdravstveni status, podiže nivo sportske forme, brzinu i fleksibilnost. Pored svega ovoga, organizam se oslobađa napetosti i tenzije svakodnevnog života, stvara se pozitivan lični imidž. Pravilnim i kontrolisanim programom omogućava se kontrola telesne težine i smanjivanje naslaga masnog tkiva.

Kardio program

Ovi programi su namenjeni povećanju kardio-respiratorne sposobnosti. Kardio vežbe su korisne za ubrzavanje metabolizma, smanjenje nivoa holesterola u krvi, jačanje imuniteta… Teretana Fitness Space Vam je u tom pogledu pružila najbolje: trake za trčanje, bicikle, stepere, sprave za nordijsko trčanje… Ove sprave, renomiranih svetskih proizvođača kao što su Life Fitness i Nautilus, obezbeđuju sigurnost i maksimalnu efikasnost Vašeg treninga. Naši treneri će Vam pružiti sve potrebne savete o optimalnom intenzitetu i trajanju treninga.

Personalni treninzi

Ovaj vid treninga predstavlja strogo individualan rad, prema programu koji je u potpunosti izrađen prema Vašim potrebama i mogućnostima. Trener je konstantno prisutan i određuje, objašnjava i demonstrira vežbe, prati, sugeriše i ispravlja tokom rada, odredjuje broj serija i broj ponavljanja za svaku vežbu. Trener pažljivo prati svaki Vaš pokret, čime se obezbeđuje sigurnost i veća produktivnost treninga. Ovo podrazumeva i praćenje, korigovanje i određivanje režima ishrane.

Regulisanje telesne težine

Ovo je kombinacija nekoliko vrsta treninga osmišljenih radi redukcije ili povećanja telesne težine. Svaki program se pravi u zavisnosti od potreba i želja vežbača, kao i na osnovu merenja (telesne težine, procenta telesne masti…). Pored treninga, dobićete i sve potrebne informacije o režimu ishrane koji će ubrzati i upotpuniti Vaš napredak. Počnite da vežbate već danas, jer to je jedini pravi način da dođete do željenih rezultata.

Vođeni treninzi

Vođeni trening je trening u malim grupama (do 5 vežbača). Podrazumeva rad uz stručan nadzor trenera,gde je svakom vežbaču omogućena demonstracija vežbi i korekcija u toku rada. Svaki polaznik udogovoru sa trenerom utvrđuje cilj treninga na osnovu koga se izrađuje detaljan plan i program vežbi.Treninzi mogu biti usmereni ka redukciji telesne težine, povećanju snage i mišićne mase, rekreativnomvežbanju itd. Pre početka i tokom rada se vrše merenja i testiranja kako bi vežbač, a i trener imali jasanuvid u postignute rezultate.
Trener je osoba koja će vam pomoći da na najefikasniji način iskoristite dato vam vreme za trening i koja će vas voditi kroz trenažni proces, iako vežbate u grupi.
Tip treninga prilagođava se svakom pojedincu, kao i intenzitet, u zavisnosti od potreba i ciljeva.

Ti činiš prvi korak

Dugogodišnje iskustvo naših trenera će osigurati da Vaš trening bude kvalitetan, a pre svega bezbedan i siguran. Posvećeni tim trenera će se potruditi da što pre stignete do željenih rezultata.

Članarina je pristupačna, a nudimo i druge povoljnosti za studente, korporativna i grupna članstva, kao i poklon vaučere. 

Postanite naš član i uživajte u napretku Vašeg duha i tela.

Podeli prijateljima

Kalendar

April 2019
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

POZIV NA AKCIJU

tekst slika itd.